37
28
16
港鐵佐敦站 D 出口, 步行約3分鐘 繼續閱讀
所有分店 (3)
電話號碼
2312 2488
營業時間
星期日至四: 12:00-22:00 (Last order: 21:30) 星期五至六: 12:00-22:30 (Last order: 22:00)
付款方式
Visa Master AE 現金
其他資料
自帶酒水 詳細介紹
切餅費 詳細介紹
外賣服務
加一服務費
食評 (84)
等級1 2017-04-03
57 瀏覽
在,我來說大約300 蚊位的餐廳,服務態度應該不太差,但今次対尖沙咀店實在失望,員工服務態度差到不得了,他們対客人冇咩禮貌,好似不不想做似的,叫餐時滿不耐煩的表情,想你快D 走GUM, 又其兩位短髪的女子,gum 唔想做,就咪鬼出來做嘢la,,趕客gum, 起初還以為元郎店的後生女仔是這樣,誰不知尖沙咀的店還差過元郎,好彩食物還可以,二個pizza 都幾好味,沙津還不錯,但那杯突飲真夠突別,好像飲藥水一樣,真的以後不敢在去了,比錢食嘢都食都好不開心 繼續閱讀
(以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。)
等級1 2017-03-21
299 瀏覽
真係忍吾住要開個ac.寫呢間"餐廳"同朋友2個人食晚餐,叫左個2人set, 好似係$298,好快就黎左湯,無味好稀嘅湯......跟住黎薯格就正常返d,之後就黎煙肉忌廉飯,好難食,試完完全吾想食第二啖,最後黎牛油燒春雞,除左層雞皮有味脆脆地好少少,但d雞肉又鞋又無味,最令人驚嘅係d服務員勁無禮貌,尤其是果2個短頭髮嘅女服務員,放嘢好似掉垃圾咁俾我地,大大力放低就走,收碟嘅時候,我地夾緊嘢,佢都要夾硬收囉。除左環境靜無咩人,完全吾值得推介 繼續閱讀
(以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。)
等級2 2017-03-17
387 瀏覽
好幾年沒有光顧了,最近想吃明太子意粉,搜尋了一下,找到這家久違的餐廳。2人的晚餐,點了幾樣食物。------------------------------先來一客蟹肉牛油果沙律 (半份),不是很大份,兩人吃剛剛好。個人偏好蟹肉,配上牛油果很搭,很快就吃清光 哈哈果然最喜歡的就是這裡的沙律------------------------------主角明太子意粉明太子味道不算很重,但這個醬汁是我的口味,不錯吃,當然明太子味道再出點會更好!------------------------------再點了一個小吃,松露薯條很香很熱很新鮮! 吃飽後很熱氣呢!但是很滿足^_^期待下次再來 繼續閱讀
(以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。)
等級3 2017-02-25
735 瀏覽
幾位同事都出去見客 唯有一個人吃午餐想了很久要吃什麼 想起前陣子有姐妹推介applegreen看到尖沙咀也有分店 便決定來吃獨孤餐餐廳位於大廈2樓 地方寬敞 客人不算多一上到去櫃檯沒有店員 呆站了一陣子才有店員從裡面出來帶位需多加注意有否客人進來點了一份豬扒配薯條奉送沙律 但沙律忘了拍照 但菜不是很新鮮薯條不是即炸 不熱豬扒其實醬汁味道不錯 可惜豬扒本身鞋得很硬得不得了 切了大半天才切得開 枉論咬了 完全咬不開放棄因主菜沒到好好吃到 沒有吃飽 結果落樓下m記填肚 繼續閱讀
(以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。)
等級2 2017-02-17
798 瀏覽
Lunch time食好西。一行6人來到尖沙咀的Apple Green,其實之前食過一次,這次再來!1點左右去到,不用等位!我點了三文魚意粉,朋友點了2個煎龍脷柳,3個炭燒黑毛豬扒。跟餐會有餐湯,沙律和牛角包,再+飲品,食完真的飽!煎魚柳好食!外皮煎到香脆,入面魚肉又不會乾和散,食落很香口!加小小檸檬會比較清新,感覺上不會太熱氣。要投訴的是薯條...細條又不脆...好似炸好放了好耐!三文魚意粉,正正常常,普普通通!三文魚分量夠,意粉軟硬適中。香草汁都幾香,份量多,不過略嫌有點兒咸。炭燒黑毛🐷,表示有炭燒味,都比較厚身,食落啖啖肉。薯條和炸魚的一樣,失敗!總括而言,價錢不貴,性價比高,坐得都幾舒服,值得去! 繼續閱讀
(以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。)